Rådgivende ingeniør

Vi er rådgivende ingeniør som bringer produkter fra servietskitse til det endelige produkt – Dyk ned  i vores kreative univers her på siden. 

Projektarbejde med SLS prototype

Hvorfor er vi anderledes ?

Podovo adskiller sig fra andre ingeniør virksomheder af flere grunde. 

Er du på udkig efter ingeniører der skaber imponerende designs der reelt kan realiseres?

Vores team af ingeniører står klar til at hjælpe dig med at bringe dine innovative idéer til virkelighed. Hos os handler det ikke bare om at levere produkter, men også om at give dig den ultimative fleksibilitet i en konstant skiftende verden.


Fleksible tilgang

Risikofri start

Økonomisk Overblik

Fuld Indflydelse

Vi forstår, at verden ændrer sig hurtigt, og dine behov kan ændre sig sammen med den. Vores faseopdelte tilbud giver dig mulighed for at tilpasse dit projekt i overensstemmelse hermed.

Du behøver ikke at binde dig til et helt projekt på én gang. Start med den første fase, og hvis du er tilfreds med vores arbejde og samarbejde, kan du trygt fortsætte til næste fase.

Vores tilgang giver dig klarhed over omkostningerne ved hver fase. Du undgår uventede udgifter og kan træffe velinformeret beslutninger

Du har altid det sidste ord. Hvis du på et tidspunkt føler, at vores samarbejde ikke opfylder dine forventninger, kan du afbryde projektet uden videre forpligtelser.

Projekter hvor vi har været med.

Podovo trives på at løse komplekse problemer og skabe innovative produkter. Vores cases afspejler den dygtighed og dedikation, vi bringer til hvert projekt.

TrachFlush

Opfindelse, Mekanisk konstruktion, DFM, Grafik

DUO Bithsolder

Opfindelse, Mekanisk konstruktion, DFM

LabBench Button

Opfindelse, Mekanisk konstruktion, DFM

Orbiloc Lygte

Opfindelse, Mekanisk konstruktion, DFM, Grafik

Fodbetjent Spritdispenser

Opfindelse, Mekanisk konstruktion, DFM, Grafik

Vi garanterer vi ikke er kedelige - Her er beviset

Play Video
Vi fortsætter det gode samarbejde med Podovo, som er baseret på kreativitet og forståelse for de design- og produktionsbegrænsninger vi måtte opsætte.
Anette Kristensen
Salgs- og marketingchef, Orbiloc
Podovos evne til at opsamle viden og skabe forståelse for konteksten gør, at Podovo formår at omdanne vores tanker og udfordringer til faktiske produkter, der skaber værdi for vores kunder.
Erik Ebbe
Ejer, GN Belysning
Vi bruger Podovo da de er løsningsorienterende, kreative, sætter sig ind i opgaven og får den løst til topklasse. Der er intet der ikke kan løses, når Podovo er inde over!
Adam Hansen
CEO, AW Technologies

Har du brug for hjælp?
Bliv ringet op af en af vores dygtige ingeniører.