Værd at vide om SLS-print

Podovo’s tilgang til udvikling af kvalitetsprodukter med SLS-print teknologi.

SLS-print af en knurling bolt

Bliv klogere på SLS-print

Selective Laser Sintering (SLS) fungerer ved, at en laser smelter tynde lag af PA12 nylonpulver sammen. På den måde undgår vi support og støttestrukturer, der giver grimmere overflader.

Med SLS-printmetoden opnår vi høj nøjagtighed, og en uset designfrihed. Yderligere giver produktionsmetoden os mulighed for at producere stærke, funktionelle dele. SLS er derfor det oplagte valg til fremstilling af funktionelle prototyper, men også til direkte produktion af slutprodukter.

Med SLS-print genbruger vi hele 70% af vores pulver!
Vi ved at håndtering af plast, kræver ansvar.

Hvornår du bør overveje
SLS-print og FDM-print

FDM-print og SLS-print er de mest anvendte 3D-print teknologier. Formålet med printet er afgørende for, om du skal vælge FDM-print eller SLS-print. FDM-print er bedst til basic proof-of-concept modeller samt simple prototyper, hvorimod SLS-print er bedst til avancerede projekter, komplekse designs, til hurtig prototyping, funktionel prototyping, hurtig fremstilling, lav-volumen produktion, eller hvis du har brug for mange kopier af det samme emne.

SLS-print

En SLS-printet knurling bolt

FDM-print

Eksempel på problematik med FDM-print
Måling af SLS-printet prototype

SLS-print hos Podovo

Hos Podovo kender vi værdien i, at anvende 3D-print løbende under produktudviklingsfasen. Derfor er det vores mission, at gøre SLS-print let tilgængeligt for alle. 

Vi tilbyder derfor Danmarks billigste SLS-print, med en produktionstid på max 5 dage. Så, skal der liv i nye idéer, så upload og bestil Danmarks billigste SLS-print hos os.

Har du brug for hjælp?
Bliv ringet op af en af vores dygtige ingeniører.