Orbiloc Lygte

Orbilocs sikkerhedslygte trængte til nyt udtryk og fornyelse, med respekt for de eksisterende komponenter.

Udfordring

Orbiloc ønskede et design der appellerede til de eventyrlystne, men samtidig at beholde flest mulige at de eksisterende dele omkring produktet.

Løsning

Vi opdaterede designet på drejeringen, hvor inspirationen var bjergkæder og skape afgrænsning.

Kunde
Årstal

Resultater
Ydelser
  • Design
  • Mekanisk konstruktion
Priser
Presse

Orbilocs lygte skilt af i 5 dele

Tekniske detaljer

Med inspiration fra bjergkæder, deres toppe og skarpe afgrænsninger, skabte vi et design som gjorde Orbiloc skulle udskifte én del. Drejeringen man benytter til at aktivere lygten blev vores fokus, og vi opdaterede designet, så det inspirerede enhver eventyrlysten.

Orbilocs lygte i pink
Orbilocs drejering

“Podovos løsning har opdateret udtrykket på vores lygte som vi ønskede, samtidig med at det nye design af drejeringen har gjort det mere tydeligt for brugeren hvordan tænd/sluk funktionen aktiveres.”

– Anette Kristensen, Orbiloc

Bunke af drejeringe fra Orbilocs lygte
Orbiloc lygte i lilla monteret på hund

Med respekt for det eksisterende produkt, og kravet om at opretholde så meget af den eksisterende lygte som muligt, fremsatte vi et designforslag der passede direkte ind i Orbilocs eksisterende produktportefølje.

Orbiloc valgte en grå plasttype, for at fremhæve interaktionen med drejeringen, der benyttes til at tænde og slukke lygten.

Den grå farve matcher på kryds og tværs af alle Orbilocs farvemuligheder, og fremhæver samtidig hvor man aktiverer produktet.

Orbiloc lygte i blå monteret på hund

Har du brug for hjælp?
Bliv ringet op af en af vores dygtige ingeniører.