Rådgivende ingeniør købenavn

Uanset om du er en virksomhed, en iværksætter eller en kreativ sjæl, står vi som din foretrukne rådgivende ingeniør i København, parate til at hjælpe dig med at omdanne dine 3D-printede idéer til realiserbare projekter.

Modtag et specialtilpasset tilbud på dit projekt!

Spar både tid og ressourcer ved at samarbejde med en lokal partner. Hos os i København tilbyder vi skræddersyede 3D-printløsninger, der udnytter den seneste teknologi og vores omfattende brancheerfaring til at bringe dine visioner til live.

Gennemgang af prototype
Fuse 1 SLS-printere

Prototypevurdering med Fuse 1 SLS-printere

Vores team i København består af dedikerede rådgivende ingeniører, der sætter kvalitet i højsædet og inkorporerer dette som en essentiel del af deres arbejdskultur. Vores medarbejdere er højt kvalificerede professionelle, der forstår betydningen af præcision og detaljeniveau i ingeniørprojekter.

Virksomheder vi har samarbejdet med

Med en solid base i København er vi klar til at tage din virksomheds teknologiske udfordringer op og omsætte komplekse idéer til praktiske og effektive løsninger. Lad os blive din partner i udviklingen af innovative og banebrydende 3D-printapplikationer.

Gennemgang af prototype

Virksomheder vi har arbejdet med

Har du brug for hjælp?
Bliv ringet op af en af vores dygtige ingeniører.